sobota 23. dubna 2016

8 Nejoblíbenějších seriálů

Zdravím a všem přeji krásné sobotní poledne:)

Doufám, že potěším všechny seriálové nadšence, jelikož tu pro vás mám článek plný skvělých televizních seriálů. Určitě mi do komentářů napište vaše oblíbené, ráda se dozvím nějaké nové tipy. 

Once upon a Time
Příběh desítek pohádkových postav, které se kvůli Zlé královně ocitly v našem světě. Myslím si, že nejde slovy popsat, jak moc jsem si tento seriál - a hlavně postavy v něm - zamilovala. Vždy, když si pustím novou epizodu, se přesunu zpět do svého dětství, kde pro mě pohádky byly naprosto vším. Tento seriál si zkrátka zamilujete, ať už jste milovníci kouzelných příběhů či nikoliv. Je to jediný seriál, na který si v týdnu vždy najdu čas, i když mám hromadu sešitů na učení nebo eseje na psaní. Mými absolutně nejoblíbenějšími postavami se staly Emma a kapitán Hook. Kdo by si tyhle dva nezamiloval? Once upon a Time naprosto doporučuji.
Hodnocení: 10/10

90210 - Nová generace
Příběhy ze života sedmi teenagerů na střední a později i na vysoké škole. Bohužel už skončil, tudíž mi nezbývá nic jiného, než si ho pustit od úplného začátku. Konec je ale krásně uzavřený a podle mého potěšil všechny
fanoušky. Každá z postav má své vlastní kouzlo a vždy vás překvapí s něčím novým. V průběhu se v epizodách objevují i osobnosti, které nebyly moc známé, ale dnes se o nich mluví na každém rohu. Takže vždy, když potkáte někoho nového, budete velmi mile překvapeni. Hlavní postava Annie se sice ze začátku může zdát trochu naivní a tvrdohlavá, ale věřte mi, že se z ní nakonec stane žena se skvělým charakterem a vy se s ní budete jen těžko se slzami v očích loučit.
Hodnocení: 10/10

Young and Hungry
Pokud hledáte seriál, který vás zaručeně rozesměje, tak je Young and Hungry přesně pro vás. Gabi si vás získá svým smyslem pro humor a všemi těmi trapnými scénami, které
její život doprovází na každém kroku. Oblíbenou postavou se pro mě stala její nejlepší kamarádka, se kterou žije v malém bytečku uprostřed města. Pro zpříjemnění odpoledne je Young and Hungry naprosto parádní.
Hodnocení: 9/10


American Horror Story
Seriál vypravuje příběh rodiny, která se přestěhovala do domu, ve kterém straší. Hlavní postavy mi jsou sympatické, ať už jsou kladné či záporné. A i když vás asi málokterá scéna vystraší, budete se těšit ze skvělého příběhu, který seriál provází. Pro milovníky napětí je American Horror Story zkrátka nutností.
Hodnocení: 10/10

Pretty Little Liars
Podle mého všichni z vás o tomto seriálu už slyšeli. A pokud ne, tak alespoň o -A určitě. Po internetu se řeší, kdo stojí za tajemným člověkem a kdo pronásleduje a šikanuje hlavní hrdinky. Dříve bych
vám k hodnocení napsala plný počet bodů, ale poslední dobou musím říct, že je seriál zbytečně natahovaný. Stále se ráda podívám na nové epizody, jelikož jsem si přes ty roky hlavní postavy moc oblíbila. Děj už bohužel poslední dobou není takový, jaký býval. Pro nenáročné diváky ale určitě skvělá volba.
Hodnocení: 8/10

Saving hope
Teď tu mám něco pro milovníky příběhů z operačních sálů. Saving hope je něco jako česká Ordinace, ale mnohem lepší a vlastně se nedají vedle sebe ani srovnávat. Je zkrátka parádní a své si najdou i oblíbenci milostných příběhů, jelikož co by to bylo za seriál bez dramat kolem lásky a partnerských vztahů?
Hodnocení: 8/10

Teen Wolf
Příběhy ze životů dvou kamarádků - Scotta a Stilese - které mě doprovázely hned několik let. Fantasy sice ráda nemám (a na míle daleko se jim vyhýbám), ale někdy dám ráda šanci něčemu novému. Hlavní postavy se s příběhem postupně vyvíjejí, tudíž se na konci z jednoduchého příběhu o dvou kamarádech pomalu stává seriál spíše pro náročnější čtenáře, kteří mají v oblibě psychologické příběhy a velkou dávku fantasy.
Hodnocení: 10/10


The 100
Pokud už mě sledujete déle, víte, že bych si vynechání The 100 nemohla odpustit. Jedná se o takový žánr, který se vymyká všemu, co sleduji, a mám ráda. No, a pokud jsem si ho oblíbila já, tak vy musíte také. Rozhodně si vaši šanci zaslouží, jelikož je to jeden z mála seriálů, u kterého bych vydržela hodiny a stále si dokolečka přehrávala své oblíbené scény.
Hodnocení: 10/10

No a jaký je váš oblíbený?:)

12 komentářů:

  1. Super tipy! Přemýšlím, že bych se začala dívat na 90210 Nová generace a Young and Hungry-tyhle dva seriály mě fakt zaujaly! :)
    Zbytek také znám, už dlouoho chci začít koukat na Teen wolf, každý to fakt chválí, ale zatím jsem si nenašla čas :D A na The 100 bych se také chtěla podívat, četla jsem knihu, která se mi moc líbila, tak doufám, že se co nejdříve kouknu i na seriál.
    Já jsem spíše fantasy nadšenec a tak se ráda divám na Shadowhunters a pak klasiku Game of Thrones ♥. Jinak jsem sledovala kratičký seriál od Nike-Margot vs Lily-což se mi také moc líbilo. :)
    Fakt super tipy! :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  2. Young & Hungry je prostě topovka!♥ Miluju Gabi s Joshem!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Ani na jeden seriál se nekoukám, ale chtěla bych začít koukat na PLL. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  4. Ja sledujem dosť veľa seriálov, aj musím sa priznať, že u niektorých meškám už celé série :D Tak nejak počas minulého roku diplomovkového ošiaľu som toho dosť zameškala a teraz to nie a nie dobehnúť. Za mňa odporúčam Baby dady, Awkward, Suburgatory :) Pretty little liars som kedysi mala rada, no od 5 série som to už veľmi nepozerala, neviem či sa do toho ešte niekedy pustím, začali to strašne naťahovať a zamotávať. Switched at birth je tiež vydarený seriál trochu z iného súdka.

    OdpovědětVymazat
  5. Vdaka za super tipy, určite mrknem na to Young and hungry a American horrors. Ja milujem samozrejme, Supernatural, Pána času, Médium, a zo sitcomov vždy a všade Priatelia, Frasier a Scrubs - dokturci, The big bang theory . A celkom som fičala aj na Misfits.

    OdpovědětVymazat
  6. Sledujem Young and Hungry, je to pecka, vždy sa pri tom pobavím :-) A PLL som kedysi sledovala, ale prestala som, už ma to nabavilo, ako píšeš, zdá sa mi to príliš naťahované (a to som teda nevidela už asi 2 série). Inak môj najobľúbenejší seriál je Greys Anatomy! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak toto bude naozaj trápne, no ani jeden seriál nepoznám. Ja zas milujem také ako je Krok za Krokom, The Big Ban Theory alebo Simpsons :) ... Inak, american horror story vyzerá úžasne :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Z tvého seznamu popravdě nesleduji nic, ačkoliv The 100 jsem zkoušela :)
    Ale zaujalo mě Young and hungry, asi se jdu podívat na první díl :)

    OdpovědětVymazat
  9. The 100 a PLL sleduji už dlouho :)
    The 100 je úžasný, ale PLL už mi přijde, jak jsi psala, moc natahované a jde vidět, že to dělají hlavně pro peníze :/
    Na Bylo nebylo se chystám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Máme stejný vkus :D The 100, Young and Hungry a OUT miluju! ♥ a k těm teda ještě hlavně GoT a Doctor Who. Pěkný článek! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak zrovna Teen Wolf a The 100 jsou též jedny z mých nejoblíbenějších. :) Na Once Upon a Time jsem kdysi taky koukávala, ale po čase to pro mě ztratilo šmrnc a tak jsem od toho upustila :/

    OdpovědětVymazat
  12. Teen Wolf je super, i kdyz me kolikrat uz stve, jak to natahuji... Once upon a time jsem viděla snad dva dily, ale neni to spatne. O The 100 jsem taky uvazovala, ale tak nejak jsem na to zapomnela... Ja sleduji spis Agents of Shield, Agent Carter a Big Bang Theory :-) A pak to co se namane v televizi :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuju za každý komentář! Moc si jich vážím:)