pondělí 15. ledna 2018

I při nakupování knih se dá ušetřit


Pokud patříte mezi vášnivé čtenáře, kteří by nejraději mezi regály knih v knihkupectví trávili dlouhé hodiny, nejspíš jste se setkali s tím, že titulů je nepřeberné množství, ale váš finanční poradce vám už několikrát mírně naznačil, že byste měli raději přejít na levnější koníček. Co si budeme povídat, knihy jsou drahé. A já vám v dnešním článku povím, jak na nich pomocí cashbacku co nejvíce ušetřit.
 
Možná jste o této stránce už slyšeli, možná ne. O cashbacku se nicméně poslední dobou mluví na každém rohu, jelikož každý touží dostat nějakou tu částku ze svého nákupu nazpět. O co tedy jde?

Plná Peněženka je web, díky kterému se stane výběr knih přes internet hned radostnější. Najdete si vaše oblíbené vydavatelství, objednáte si celou sérii Harryho Pottera a na konci dostanete až 5 % zpět! Pokud plánujete objednávat novou čtečku, můžete získat až 25 % z původní ceny. Ze začátku to nemusí dělat až takový rozdíl, nicméně pokud patříte mezi již zmíněné čtenáře, kteří zkrátka nemohou s nakupováním přestat, můžete si za pár měsíců k nákupu připojit další titul, který budete mít úplně zdarma.

Cashback Plné Peněženky už využívá více jak 470 tisíc uživatelů. Můžete vybírat mezi více jak 600 obchody a aby se vám nakupovalo lépe, dostanete 50 Kč jako uvítací bonus.

Jestliže si chcete přečíst i názory druhých, můžete se podívat například na článek Wer nebo Veru. Holky dávají příklady svých nákupů, co je zaujalo a co si už zakoupily. 
  
Za doporučení kamarádce nebo babičce dostanete na svůj účet 300 korun, což už je cena například knihy Zlodějka knih, která je skvělá pro zimní večery! Můžete taky využít nepřeberného množství kupónů a akcí, které stránka nabízí.

Za sebe můžu stránku jen doporučit, je to skvělá příležitost, jak nakoupit, a přitom dostat část peněz zpět. Pokud vás stránka zaujala, můžete začít šetřit zaregistrováním právě zde.


1 komentář:

Moc děkuju za každý komentář! Moc si jich vážím:)