čtvrtek 9. června 2016

SOUTĚŽ O AUDIOKNIHU: VŠUDE KOLEM ČERNÝ LES

Zdravím všechny u dnešního článku:)

Říkala jsem si, že jsme tu dlouho o nic nesoutěžili, tak jsem ve spolupráci s Audiotékou pro vás připravila soutěž o novinku Všude kolem černý les.

ANOTACE:

ROZLUČKU PŘED SVATBOU…
Leonora, spisovatelka úspěšných detektivek, žije sama celkem spokojeným životem v Londýně, až do dne, kdy dostane nečekané pozvání na předsvatební rozlučkový víkend své bývalé kamarádky Clare, kterou deset let neviděla. Leonora po dlouhém váhání pozvání přijme a ocitá se s hrstkou dalších lidí – s většinou z nich má společné pouze to, že se znají s Clare – v extravagantním skleněném domě kdesi na anglickém venkově. Zanedlouho se začnou dít podivné věci. V Leonoře vzrůstá napětí a spolu s další přítelkyní se rozhodnou, že se hned ráno vrátí do Londýna. Jenže v noci dojde k osudné události…
…NAVŠTÍVÍ SMRT
Leonora se probudí s těžkým zraněním v nemocnici – a dozvídá se o vraždě. Její pokoj hlídá policie: chrání ji před někým, nebo ji hlídají jako vězně? Aby mohla odpovědět, musí si vzpomenout, co se vlastně během víkendu přihodilo. Dokáže se oprostit od pocitu viny a odhalit skutečné motivy a skutečného vraha? Najde odvahu, aby se svěřila s tajemstvím, které dosud nechala pohřbeno v minulosti?



 ~*~*~
  •  Soutěž probíhá od 9. 6. 2016 do 23. 6. 2016.
  • Do soutěže se přihlásíte pomocí soutěžního formuláře.
  •  Výherci budou losováni pomocí random.org.
  •  Mohou se zapojit čtenáři z Česka i ze Slovenska.
  • Každý může formulář vyplnit jen jednou.
  • Podmínkou je sledování blogu.

Ještě jednou moc děkuji audioteka.cz za poskytnutí audioknihy do soutěže.
audioteka.cz

1 komentář:

Moc děkuju za každý komentář! Moc si jich vážím:)